Welkom op de site van Rc Club Speedway-Tilburg, mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Rick Rullens (vice Voorzitter links) en Glen van den Broek (Voorzitter rechts) en hebben op 4 augustus 2011 Speedway-Tilburg opgericht. We zijn een club die ieder jaar blijft groeien en probeert om te blijven vernieuwen.

Met behulp van sponsoren proberen wij het iedereen, ieder jaar zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn in de afgelopen jaren met onze leden niet alleen een club geworden maar ook een vrienden groep die samen dezelfde passie delen, kom jij ons team versterken?

Iedereen is altijd welkom bij Speedway-Tilburg, wil je een keer kennis met ons komen maken? Mail dan gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


2023

In 2023 kan er door alle leden van de vereniging weer volop gereden worden bij onze vereniging. Vanaf maart hebben we verschillende (nieuwe) activiteiten op de planning staan. Verschillende races en behendigheidsproeven staan ons te wachten, maar ook staat er een open dag gepland en meerdere clubactiviteiten. Activiteiten die in 2023 georgansieerd worden vindt je hier

Wij hopen jullie eens op ons circuit en crawlerparcour te mogen verwelkomen en wie weet wel "lid van Speedway-Tilburg" te mogen noemen.

Namens het  bestuur

Speedway-Tilburg