Speedway-Tilburg is er speciaal voor iedereen die passie heeft voor de hobby en deze passie wil delen met andere hobbyisten. Op clubactiviteiten, meetings, open dagen, rijdagen en rijavonden komen alle leden bij elkaar om samen de hobby uit te oefenen en dit plezier met elkaar te delen. Door de hobby met elkaar te delen en samen te rijden leer je heel veel over je eigen auto, de hobby, de techniek en worden er zelfs vriendschappen opgebouwd. Saamhorigheid staat dan bij ons ook centraal tijdens al onze activiteiten, plezier staat op 1.

Contributie

De kosten van de contributie bedragen €30,- per kalenderjaar als je lid wordt vóór 1 september. Wordt je na 1 september lid, dan betaal je €15,- voor de resterende maanden. Per 1-1-2021 vragen wij tevens eenmalig €15,- inschrijfgeld, ongeacht wanneer je lid wordt. Door lid te worden van Speedway-Tilburg heb je een aantal voordelen ten opzichte van niet-leden.

  • Vrije toegang tot het circuit en crawlerparcour
  • Deelname aan clubuitjes
  • Deelname aan clubraces en behendigheidsproeven
  • Deelname aan clubactiviteiten
  • Inbreng over activiteiten, het circuit en het crawlerparcour
  • Jaarlijkse enquête over tevredenheid van de leden
  • Toegang tot de groepswhatsapp voor al je vragen en contact met de leden
  • Onderdeel van het Speedway-Tilburg team
  • 10% korting bij TRXXS-Winkel.nl op onderdelen

Met een groep rijden is natuurlijk veel leuker dan alleen rijden, je kent het wel. Bij de club leer je nieuwe mensen kennen, je bouwt eventueel vriendschappen op en je leert weer meer over je auto en dat allemaal terwijl je het naar je zin hebt!

Ik wil lid worden

Voordat je lid wordt vinden wij het fijn om eerst eens een keer kennis met je te maken en eens mee te komen rijden. Hierdoor kun je kijken of de club bij je past en je het rijden op een circuit of crawlerparcour daadwerkelijk leuk vind. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan door ons een mail te sturen.

Als je het leuk vind om lid te worden van onze club en onderdeel uit te maken van ons team dan kun je hier (WORD versie om digitaal in te vullen) of hier (PDF versie) klikken om een aanmeldformulier te downloaden. Dit aanmeldformulier kan ingevuld en ondertekend worden en daarna worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De penningmeester zal je dan een mail sturen met een bevestiging en verdere informatie.