Speedway-Tilburg

Op 4 augustus 2011 is Speedway-Tilburg opgericht voor iedereen met een radiografisch bestuurbare auto. Sinds februari 2012 zijn wij met onze vereniging gevestigd langs het Brummenpad in Tilburg. Wat begon met een zandcircuit is uitgegroeid tot een kunstgrascircuit en een uitdagende crawlerbaan. Daarmee kun je bij ons terecht voor het racen op het circuit en crawlen op een crawlerbaan. 

Iedereen is welkom bij Speedway-Tilburg, dat is het uitgangspunt. Of je nu jong of oud bent. Beginnen of professional. Iedereen kan zijn passie voor radiografisch bestuurbare auto's kwijt bij onze verenging. Plezier staat daarom voorop. We zijn een groeiende vereniging die ieder jaar blijft ontwikkelen en nieuwe leden blijft verwelkomen. Jaarlijks organiseren we meerdere (open) wedstrijden en activiteiten voor onze leden en gastrijders. Samen met onze leden, vrijwilligers en bestuurleden zorgen we ervoor dat iedereen kan blijven genieten van de hobby, er ruimte is om vriendschappen op te bouwen en een mooie tijd te beleven op onze vereniging. 

We zijn gevestigd langs het Brummenpad 1 in Tilburg, een routebeschrijving vind je hier.


Ons Doel

Onze club bestaat uit een groeiend aantal enthousiaste hobbyisten met een passie voor auto's. Omdat radiografisch bestuurbare voertuigen jong en oud blijven fascineren is het voor ons een uitdaging om iedereen de kans te geven zich uit te leven en met elkaar de ervaringen te delen en zelfs vriendschappen op te bouwen.

Het doel van onze club is het realiseren en in stand houden van een offroad modelbouw baan, waar we verschillende evenementen organiseren en races houden waar zowel kinderen als grote kinderen elkaar uit kunnen dagen met hun kleine racemonsters.