Sinds de winter van 2016 is onze baan volledig bedekt met kunstgras, vanaf het najaar van 2016 investeren wij zelfs in duurzaam kunstgras. Dit gerecycled kunstgras is van hoogwaardige kwaliteit, elk jaar zal een stuk van de baan vernieuwd worden en bedekt worden met dit duurzame kunstgras. Op onze baan zijn verschillende soorten matten aangebracht wat zorgt voor een ultieme uitdaging in de hobby. In de ene bocht is de grip namelijk anders dan in een andere bocht waardoor het steeds een uitdaging blijft. In onze baan is een fly-over aangebracht waarbij je over een andere baanhelft heen springt, dit is uniek in Nederland. Naast de fly-over hebben wij ook een zogenaamde dubbele schans aangebracht. De voorste schans is klein en de achterste is groot. Op onze baan zijn verschillende modellen en schalen auto's toegestaan, de baan is gemaakt voor auto's tot en met schaal 1/8.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die gebruikt maakt van onze baan, dit ook met respect behandeld. Wij vragen iedereen om het afval netjes in de prullenbakken te gooien en tevens zich aan de regels te houden. Voor een compleet overzicht van onze regels op de baan klik hier 

De bestuurders staan op een verhoging, op deze verhoging heb je een perfect zicht op het gehele circuit zodat je vlekkeloos kunt rondrijden. Achter deze verhoging bevind zich ook nog een crawler parcour, voor meer informatie over het crawler parcour klik hier

 
Gegevens:       

Baanbreedte: 2,1 Meter
Baanlengte: +/- 250 Meter
Fly-over: 1
Schansen: 2


 

Openingstijden:

Ons terrein is afgesloten en voor leden toegankelijk met een code. Onze leden rijden op de zogenaamde "clubdagen", deze zijn als volgt:


-Januari t/m Maart:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- April t/m Oktober:

Dinsdagavond (18:30 - 21:30)

Donderdagavond (18:30 - 21:30)

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- November t/m December:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

Voor bezoekers van Speedway-Tilburg is het terrein open op het moment dat er leden aanwezig zijn. Wilt u altijd toegang hebben tot het circuit dan kunt u zich aanmelden als lid via ons mailadres. Wilt u een keer kennis met ons komen maken? Mail ons dan voor een afspraak.


Adres
Brummenpad, ReeshofParkeren

Speedway-Tilburg beschikt over enkele parkeerplaatsen bij de baan, parkeren mag daarom alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken. Parkeren buiten deze vakken of op het fietspad zal door de politie beboet worden. Mochten alle parkeervakken bezet zijn, parkeer de auto dan in de omgeving om een boete en overlast te voorkomen. Indien u het fietspad langs onze baan betreed om bij de baan te komen is het van belang om stapvoets te rijden, uw alarmlichten te ontsteken en iedereen voorrang te verlenen. Vanaf april 2018 zal het fietspad worden aangepast voor personenauto's, hierdoor zal het toegankelijker zijn het fietspad te betreden.