Afdrukken

Crawlen wordt in Nederland, en dus ook bij Speedway-Tilburg, steeds populairder onder de rc liefhebbers. Deze crawlers, die rustig klimmen, over bruggen rijden, door de modder rijden en andere moeilijke parcours afleggen zijn bij ons erg in trek. Daarom hebben wij ook een eigen crawlerbaan. In de baan zitten moeilijke klimmen, rotsen en bruggen verwerkt om de uitdaging nog groter te maken.

De crawlers rijden met alle behendigheid over het parcour wat bestaat uit allerlei soorten steen, metaal en uiteraard zand. De crawlerbaan kent een vrij rij gedeelte en een parcour. Het parcour is 200 met lang en beschikt over 25 verschillende elementen. Daarnaast kun je via een takkenbrug over het water heen naar het vrij rij gedeelte om daar vervolgens te klimmen en te lieren. Het terrein creeƫrt een natuurlijke omgeving waardoor je het crawlen nog meer bleefd. De crawlerbaan is gerealiseerd is samenwerking met Trxxs-Winkel.nl, zij hebben de bouw van deze prachtige baan medemogelijk gemaakt.

De crawlerbaan word vrijwillig onderhouden en daar zitten heel wat uurtjes in, daarom vragen wij degenen die gebruik maken van de crawlerbaan om deze met respect te behandelen en het afval netjes in de vuilnisbak te gooien.

Gegevens

Baanbreedte: 80 - 100 cm

Oppervlakte: 450m2

Elementen: 25 

 

DJI 0004 2

Openingstijden:

Ons terrein is afgesloten en voor leden toegankelijk met een code. Onze leden rijden op de zogenaamde "clubdagen", deze zijn als volgt:

-Januari t/m Maart:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- April t/m Oktober:

Dinsdagavond (18:30 - 21:30)

Donderdagavond (18:30 - 21:30)

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- November t/m December:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

Voor bezoekers van Speedway-Tilburg is het terrein open op het moment dat er leden aanwezig zijn. Wilt u altijd toegang hebben tot de crawlerbaan dan kunt u zich aanmelden als lid van onze vereniging. 

Foto crawlerbaan

Parkeren

Speedway-Tilburg beschikt over enkele parkeerplaatsen bij de baan, parkeren mag daarom alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken. Parkeren buiten deze vakken of op het fietspad zal door de politie beboet worden. Mochten alle parkeervakken bezet zijn, parkeer de auto dan in de omgeving om een boete en overlast te voorkomen. Indien u het fietspad langs onze baan betreed om bij de baan te komen is het van belang om stapvoets te rijden, uw alarmlichten te ontsteken en iedereen voorrang te verlenen. Vanaf april 2018 zal het fietspad worden aangepast voor personenauto's, hierdoor zal het toegankelijker zijn het fietspad te betreden.

foto parkeren LI