Het crawlerparcour zal in april 2019 volledig worden uitgebreid! Door deze uitbreiding wordt het crawlerparcour maar liefst 450m2 groot, daarmee een van de grootste crawlerparcouren binnen een vereniging. De opening van dit volledig nieuwe crawlerparcour zal plaatsvinden op zondag 19 mei 2019 om 11:00. Iedereen is daarom ook van harte welkom.

Crawlen wordt in Nederland, en dus ook bij Speedway-Tilburg, steeds populairder onder de rc liefhebbers. Deze crawlers, die rustig klimmen, over bruggen rijden, door de modder rijden en andere moeilijke parcours afleggen zijn bij ons erg in trek. Daarom hebben wij ook een eigen crawlerbaan. In de baan zitten moeilijke klimmen, rotsen en bruggen verwerkt om de uitdaging nog groter te maken.

De crawlers rijden met alle behendigheid over het parcour wat bestaat uit allerlei soorten steen, metaal en uiteraard zand. Op de crawlerbaan kan tevens ook door het water gereden worden die wordt aangekleed door bramenstruiken en varens. Op een berg, met rotsen en boompjes bekleed zijn er verschillende uitdagingen om aan de andere kant te komen. De crawlerbaan is voorzien van bloembollen die in de maand juli, augustus, september en oktober levendige kleuren in het parcour brengen.

De crawlerbaan word vrijwillig onderhouden en daar zitten heel wat uurtjes in, daarom vragen wij degenen die gebruik maken van de crawlerbaan om deze met respect te behandelen en het afval netjes in de vuilnisbak te gooien.

 

Openingstijden:

Ons terrein is afgesloten en voor leden toegankelijk met een code. Onze leden rijden op de zogenaamde "clubdagen", deze zijn als volgt:

-Januari t/m Maart:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- April t/m Oktober:

Dinsdagavond (18:30 - 21:30)

Donderdagavond (18:30 - 21:30)

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- November t/m December:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

Voor bezoekers van Speedway-Tilburg is het terrein open op het moment dat er leden aanwezig zijn. Wilt u altijd toegang hebben tot de crawlerbaan dan kunt u zich aanmelden als lid via ons mailadres.