Het is bijna zover! Op zondag 19 mei 2019 zal de nieuwe crawlerbaan van Speedway-Tilburg geopend worden! De nieuwe crawlerbaan, in samenwerking met trxxs-winke.nl is daarmee een van de grootste crawlerbanen in Nederland. Om 11:00 uur zal het parcour geopend worden en kunnen de eerste auto's de rit maken. Entree is gratis en tegen een contante vergoeding is er de hele dag eten en drinken verkrijgbaar. Iedereen is welkom tijdens deze grootse opening, met of zonder auto!

Tot 19 mei kan er helaas niet gecrawld worden.

Crawlen wordt in Nederland, en dus ook bij Speedway-Tilburg, steeds populairder onder de rc liefhebbers. Deze crawlers, die rustig klimmen, over bruggen rijden, door de modder rijden en andere moeilijke parcours afleggen zijn bij ons erg in trek. Daarom hebben wij ook een eigen crawlerbaan. In de baan zitten moeilijke klimmen, rotsen en bruggen verwerkt om de uitdaging nog groter te maken.

De crawlers rijden met alle behendigheid over het parcour wat bestaat uit allerlei soorten steen, metaal en uiteraard zand. Op de crawlerbaan kan tevens ook door het water gereden worden die wordt aangekleed door bramenstruiken en varens. Op een berg, met rotsen en boompjes bekleed zijn er verschillende uitdagingen om aan de andere kant te komen. De crawlerbaan is voorzien van bloembollen die in de maand juli, augustus, september en oktober levendige kleuren in het parcour brengen.

De crawlerbaan word vrijwillig onderhouden en daar zitten heel wat uurtjes in, daarom vragen wij degenen die gebruik maken van de crawlerbaan om deze met respect te behandelen en het afval netjes in de vuilnisbak te gooien.

 

Openingstijden:

Ons terrein is afgesloten en voor leden toegankelijk met een code. Onze leden rijden op de zogenaamde "clubdagen", deze zijn als volgt:

-Januari t/m Maart:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- April t/m Oktober:

Dinsdagavond (18:30 - 21:30)

Donderdagavond (18:30 - 21:30)

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

- November t/m December:

Zondagmiddag (13:00 - 17:00)

Voor bezoekers van Speedway-Tilburg is het terrein open op het moment dat er leden aanwezig zijn. Wilt u altijd toegang hebben tot de crawlerbaan dan kunt u zich aanmelden als lid van onze vereniging.