Welkom op de site van Rc Club Speedway-Tilburg, mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Rick Rullens (vice Voorzitter rechts) en Glen van den Broek (Voorzitter links) en hebben op 4 augustus 2011 Speedway-Tilburg opgericht. We zijn een club die ieder jaar blijft groeien en probeert om te blijven vernieuwen.

Met behulp van sponsoren proberen wij het iedereen, ieder jaar zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn in de afgelopen jaren met onze leden niet alleen een club geworden maar ook een vrienden groep die samen dezelfde passie delen, kom jij ons team versterken?

Iedereen is altijd welkom bij Speedway-Tilburg, wil je een keer kennis met ons komen maken? Mail dan gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


2019

Voor 2019 staan er weer vele club -en openbaren activiteiten op de planning. Zo worden er weer open dagen georganiseerd, meetings georganiseerd en races gehouden. Het bestuur van Speedway-Tilburg is klaar voor een nieuw jaar vol met nieuwe uitdagingen voor 2019 en verdere toekomst. Voor alle activiteiten en werkzaamheden in 2019 klik hier.

Wij hopen jullie eens op ons circuit en crawlerparcour te mogen verwelkomen en wie weet wel "lid van Speedway-Tilburg" te mogen noemen.

Namens het complete bestuur

Speedway-Tilburg


  Rijdagen van april tot en met oktober

-Dinsdagavond 18:30 - 21:00

-Donderdagavond 18:30 - 21:00 

-Zondagmiddag 13:00 - 16:00

(letop! Indien het slecht weer is zal er maar minimaal gereden worden, bezoekers hebben enkel toegang tot het terrein indien er leden aanwezig zijn.)